Firmaprofil

ES Schødt Smede er din varmepumpe-installatør på Mors. Vi laver alt inden for vand og varme for private og erhverv i hele Danmark. Virksomheden blev stiftet af Ebbe Schødt i 2017, hvor vi udførte alt fra smedearbejde med altaner og trapper til varmepumper, jordvarme, energioptimering og gulvvarme, hvilket også er det primære fokus i dag.

Kom sikkert i mål

Hos ES Schødt Smede går vi meget op i den service og rådgivning vi yder, så du føler, at du altid kommer sikkert i mål med netop din opgave. Vi udfører professionelt arbejde med service og kvalitet i fokus til konkurrencedygtige priser.

Hos os får du en VE-godkendt installatør, så du er sikker på, at du får en løsning, der passer til netop dig og dine behov. I forbindelse med køb og installation af varmepumper og energioptimering hjælper vi gerne med ansøgning om tilskud.

Hør mere om ES Schødt Smede

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du kan ringe til os på 61 30 70 74 eller sende en mail til ebbe.220685@gmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig