Energioptimering på Mors med jordvarme nær Skive og Thisted

Få jordvarme nær Skive og Thisted med energioptimering i Mors

Overvejer du at skifte til en mere energivenlig opvarmningsform? Så skift til en energioptimering med jordvarme. Hos ES Schødt Smede tilbyder vi service og installation af anlæg på Mors, i Skive, Thisted samt i resten af Danmark.

Energivenlig opvarmning

Opvarmning ved hjælp af jordvarme er en billig og energivenlig opvarmningsform, der er særdeles let at vedligeholde. Helt konkret fungerer det ved nedgravning af jordvarmeslanger samt etablering af en indendørs varmepumpe. Herfra henter væsken i jordvarmeslangerne varmen fra jorden og giver et stabilt varmeindtag fra varmepumpen med den optimale energioptimering, da temperaturen i jorden er mere konstant end i luften.

Forhøj boligværdien

Selve etableringen af jordvarme er en af de mere omkostningstunge løsninger, da det skal graves ned, men det er på lang sigt mere økonomisk. Hvis du skifter fra elvarme eller oliefyr, kan du med jordvarme forvente, at din varmeregning som minimum bliver halveret. Derudover ligger tilbagebetalingstiden på et jordvarmeanlæg på 5-8 år, og det forhøjer værdien på din bolig.

Energioptimering nær Mors – skift til jordvarme i dag

Spar på varmeregningen og skift til jordvarme. Ring til os på 61 30 70 74 eller send en mail til ebbe.220685@gmail.com, så står vi klar med et uforpligtende tilbud. Vi hjælper naturligvis også gerne med energi-ansøgning og -udregning.