Varmepumper og luft til luft varmepumpe på Mors nær Thisted og Skive

Salg og installation af varmepumper og luft til luft varmepumpe

Overvejer du at skifte til en varmepumpe? Så er du kommet til det rette sted. ES Schødt Smede på Mors nær Thisted og Skive tilbyder salg, installation og service af luft til luft samt luft til vand varmepumper i hele Danmark.

Luft til luft varmepumpe

Vi har beliggenhed på Mors nær Thisted og Skive, men vi servicerer og installerer luft til luft varmepumper i hele Danmark. Ved at skifte til en luft til luft varmepumpe kan du spare helt op til 50-60% på varmeregningen, hvis dit hus er el-opvarmet. Har du et sommerhus er det et oplagt valg, da du med en luft til luft varmepumpe kan holde sommerhuset frostfrit hele vinteren.

Luft til vand varmepumpe

Har du oliefyr, er en luft til vand varmepumpe det oplagte valg, da du kan spare helt op til 50% på din varmeregning. Hvis dit hus har gulvvarme, er der også store besparelser ved at skifte til en luft til luft varmepumpe, da den bruger mindre fremløbstemperatur end en radiator.

Få et uforpligtende tilbud på varmepumper

Kontakt os i dag på 61 30 70 74 eller ebbe.220685@gmail.com, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på varmepumper, solenergi, jordvarme eller centralvarme.